Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا ؛  روز پنجشنبه در نشست با مدیران ادارات ثبت اسناد و املاک خوزستان و جمعی از نخبگان این حوزه و قرارگاه جهاد کاداستر در محل گیت بوستان اهواز با اشاره به اینکه خوزستان در بحث اجرای حد نگاری استان های پیشرو است، بیان کرد: کمیسیون‌های رفع تداخل در خصوص ثبت اراضی باید با سرعت بیشتری امور را پیگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اختلافات درون سازمانی یا بین دستگاهی نباید مانع ایجاد سند شوند، افزود: املاکی در استان وجود دارد که در گذشته سند ملی بودند و در حال حاضر در محدوده شهر قرار دارند؛ چندین هیات را به استان اعزام خواهیم کرد تا وضعیت اراضی بدون سند مشخص شود.

بابایی با اشاره به اینکه بسیاری از املاک در استان فاقد سندحسن بابایی هستند، اظهارداشت: باید با دید مساعد برای صدور سند و حل این مشکلات ورود کرد.

برای صدور سند سخت گیری نشود

معاون قوه قضاییه بیان کرد: در صدور سند اراضی و املاک در صورت وجود مستندات و نبود معارض سخت گیری نشود.

وی با تاکید بر لزوم بسیج نیروها برای صدور اسناد زراعی افزود: ادارات ثبت اسناد و املاک به تنهایی نمی توانند کار کنند،باید فرهنگ سازی کنیم تا کاداستر کشاورزی هر چه زودتر تهیه شود.

بابایی با اشاره به اینکه بیشترین سلامت اداری را در خوزستان داریم، اظهارداشت: برای تکمیل سه واحد ثبتی در خوزستان اعتبار مورد نیاز تخصیص داده خواهد شد تا سه ماه آینده این سه واحد افتتاح شوند

وی بر لزوم راه اندازی این مراکز در شهرستان هایی که واحد ثبتی  وجود ندارد، افزود: در دوره تحول و تعالی باید به فکر تحول در جهت رسیدن به دوره تعالی باشیم.

معاون قوه قضاییه هوشمندسازی پروسه ثبت سند را از شعارهای این دوره عنوان و بیان کرد: قالب فرآیندهای ثبتی به سمت الکترونیکی شدن در حال حرکت است تا مراجعات مردمی را به حداقل برسانیم.

وی با بیان اینکه برون سپاری جزو سیاست‌های این سازمان است، افزود: در استان خوزستان ۲۰۰ نیروی انسانی در ثبت اسناد و املاک کمبود وجود دارد از این رو صدور اسناد باید به دفاتر ثبت اسناد واگذار شود.

بابایی گفت: ۲۰ عملیاتی که نیاز به انجام در ادارات ثبت اسناد و املاک  نیست به دفاتر ثبت اسناد باید منتقل شوند.

مدیران ثبت اسناد تلاش شبانه روزی داشته باشند

معاون قوه قضاییه اظهارداشت: اگر مدیر استانی می‌خواهد در پست خود باقی بماند باید شبانه روزی کار کند چراکه فعالیت در ادارات ثبت اسناد به معنی عملکرد میدانی و ارتباط با مردم است.

وی افزود: اگر سرزده به یک اداره ثبت مراجعه و شاهد صف کشیدن مردم‌ برای انجام امور به دلیل کم کاری مدیر باشم او را عزل می‌کنم؛ اگر می‌خواهیم سلامت اداری را ارتقا دهیم باید فعالیت بسیجی وار داشته باشیم.

بابایی دلیل خیلی از پرونده‌های حقوقی را تثبیت نشدن سند دانست و گفت: ۱۹نفر در شهرستان کارون برای یک‌ ملک فاقد سند کشته شدند؛ هر دستگاهی که برای صدور سند همکاری نکند به دستگاه قضایی معرفی می‌شود.

وی ادامه داد: همکاران یکدیگر را نصیحت و مواظبت کنند که مرتکب تخلفی نشویم؛ اگر نیرویی از ثبت اسناد دچار تخلف یا دستگیر شود باعث شرمندگی سازمان است.

معاون قوه قضاییه امروز از ادارات ثبت اسناد و املاک خوزستان بازدید کرد.

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور روز گذشته در سفری ۲ روزه به خوزستان برای بررسی وضعیت ثبت اسناد اراضی و املاک و اجرای طرح کاداستر به خوزستان سفر کرد.

منبع: ایرنا اخبار مرتبط ۱۶:۰۳:۵۵ صدور ۲۰۱ هزار فقره سند مالکیت تک برگ برای دستگاه‌ های دولتی ۰۱:۱۳:۱۱ فرآیندهای ثبت اسناد رسمی باید الکترونیکی شوند ۱۱:۴۰:۱۰ سال آینده بسیاری از مشکلات دفاتر اسناد رسمی رفع می شود ۲۱:۱۲:۵۵ سند مالکیت ۸۵ درصد از اراضی ملی کشور صادر شد ۱۴:۱۷:۴۵ افزایش ۶ درصدی ازدواج در سال جاری ۱۰:۲۷:۳۳ ملاک تعرفه ثبت ازدواج میزان مهریه می‌ شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فرهنگ سازی قوه قضاییه نخبگان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سند حسن بابایی ثبت سند ادارات ثبت اسناد و املاک معاون قوه قضاییه برای صدور صدور سند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۶۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند

رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه کمیسیون اصل نود مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد.

به گزارش ایسنا، نصرالله پژمان فر در توضیح جلسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بر اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان گفت:کمیسیون اصل نود از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرد. این حکم قانونی از سال ١٣٩٤ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد.

وی ادامه داد: پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری شد و احکام آئین نامه ها و مقررات اجرا شدند. به عنوان مثال در جلسات برگزار شده در سال های ١٤٠١ و ١٤٠٢ ، سازمان های ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت آموزش و پرورش فعالیت‌های مصوب در خصوص سامانه را اجرا کرده و اقدامات اجرایی مشخص آنها از طریق سامانه املاک و اسکان صورت می پذیرد.

وی یادآور شد: در جلسه ۹ اردیبهشت که با حضور مدیران سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه املاک و اسکان گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند. مطابق این گزارش تابحال ٥٧٠ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

رییس کمیسیون اصل نود اضافه کرد: همچنین بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است که با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است.

وی توضیح داد: مدیران سامانه بیان کردند که در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی بصورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال است و محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کد پستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

پژمان فر همچنین گفت: در بخش دوم جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد. سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ،ازدواج، طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک انجام دهد.

وی ادامه داد: با بررسی اقدامات کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و مصوبات کارگروه در خصوص سامانه مورد نظارت و تعقیب جدی قرار گیرد و در صورت استنکاف دستگاهها از انجام تکالیف قانونی خود، موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نودم ارسال شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • تحقق ۱۳۱ درصدی صدور سند مالکیت شهری و روستایی در گیلان
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری کرمان با همکاری فرمانداران
  • صدور کیفرخواست برای باند جعل اسناد سازمان یافته املاک در قم
  • صدور بیش از ۳۰۰ سند موقوفات در استان یزد
  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران